Σέρβις Αυτο

Από το 2002 η TDP προσφέρει υπηρεσίες συντήρησης (service) και επισκευής αυτοκινήτων.

Το συνεργείο μας λειτουργεί σε εγκαταστάσεις 450 τ.μ. στον Αγιο Νικολαο στο 1ο km Αγιου Νικολαου Κριτσας περιοχη Καστελλι  με εύκολη πρόσβαση και άνετο πάρκιν. Διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό ικανό να καλύψει τις ανάγκες όλων των πελατών μας.
 

Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και αναλαμβάνουμε όλων των ειδών τις εργασίες όπως: service, βελτιώσεις, αναρτήσεις, ευθυγραμμίσεις, κλιματισμός (A/C), ηλεκτρονικές διαγνώσεις βλαβών, διαγνωστικός εξοπλισμός, ηλεκτρολογικές εργασίες, έλεγχος διεκπεραίωση, ανταλλακτικά καινούρια και μεταχειρισμένα, και άλλα πολλά.

Η πολυετής μας εξειδίκευση μας έχει τοποθετήσει στη κορυφή τεχνογνωσίας και εμπειρίας στο χώρο. Το ανθρώπινο δυναμικό μας, αποτελούμενο από έμπειρους τεχνικούς αυτοκινήτων υψηλής εξειδίκευσης, μπορεί να δώσει υπεύθυνα άμεσα και ολοκληρωμένα, λύση σε κάθε πρόβλημα. Μετά από συνεννόηση, σας ενημερώνουμε για το κόστος επισκευή
Δίνουμε εγγύηση 1 έτους για κάθε εργασία που πραγματοποιείται στο αυτοκίνητό σας.

Το συνεργείο μας λειτουργεί με τηλεφωνικά ραντεβού (εκτός εκτάκτου ανάγκης).

Βάση του Κανονισμού 1400/2002 της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν είστε υποχρωμένοι να πηγαίνετε το αυτοκίνητό σας στην αντιπροσωπεία αλλά μπορείτε να το επισκευάσετε στο ελεύθερο και οργανωμένο συνεργείο μας  χωρίς να χάσετε την εγγύηση.