Εταιρικό προφιλ

Η TDP - Tuning ξεκίνησε να δραστηριοποιείται το 2002 μπαίνοντας δυναμικά στον χώρο του αυτοκινήτου μετά από πολύχρονη πείρα και πολλές ώρες σεμιναρίων, αρχικά, σε ένα μικρό χώρο με κύρια αντικείμενα εργασίας την συντήρηση, την επισκευή, την διάγνωση βλαβών και την οδική βοήθεια.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ - ΣΤΟΧΟΙ

Η συνεχή όμως αναζήτηση και οι ανάγκες της αγοράς, ώθησαν την επιχείρηση να αναπτυχθεί και να αναζητήσει νέες υπηρεσίες και προϊόντα έτσι ώστε να καλύψει τις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες των πελατών της. Μετά από συνεχή εξέλιξη και προσπάθεια είναι σε στην θέση πλέον να αναλαμβάνει το 100%, των καθημερινών προβλημάτων των οχημάτων σε ότι αφορά τακτική και περιοδική συντήρηση τους.

Με συνεχή εκπαίδευση, την άρτια τεχνική κατάρτιση του προσωπικού της και με την υποστήριξη ενός άψογου πανελλαδικού δικτύου συνεργατών, σε ανταλλακτικά καινούρια και μεταχειρισμένα, η TDP - Tuning αναλαμβάνει και σας βγάζει από την δύσκολη θέση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και τον πιο ανώδυνο οικονομικά.

Από το 2006 η TDP - Tuning ασχολείται και με την εξέλιξη του οχήματος σας μπαίνοντας δυναμικά στον μαγικό κόσμο του Chip Τuning εγκαθιστώντας στον το ιδιόκτητο χώρο της το δυναμόμετρο 2wd τελευταίας γενιάς της Ιταλικής Dimsport ένα από τα πιο αξιόπιστα της αγοράς, όπως επίσης και όλο τον εξοπλισμό που επιτρέπει τον προγραμματισμό του όχημα σας στα μέτρα σας.

Το 2011 μετά από πολύμηνη εκπαίδευση, αναζήτηση και δοκιμές η TDP - Tuning αναλαμβάνει την τοποθετήση συστημάτος υγραερίου στο όχημα σας και να το μεταμορφώνει σε ένα οικονομικότερο (κατά 50%) και φιλικότερο προς το περιβάλλον